У Житомирі затримали майора ВСП, який за $600 вирішував питання військового із самоволкою

 

У Житомирі військова прокуратура затримала майора Військової служби правопорядку за отримання хабара у розмірі 600 доларів США.

Про це у вівторок, 28 квітня, заявили в пресслужбі військової прокуратури Центрального регіону України.

Зазначається, що офіцер ВСП перебував на посаді тимчасово виконуючого обов’язки заступника начальника відділення запобігання злочинам та іншим правопорушенням Житомирського зонального відділу ВСП.

“За вказану суму офіцер пообіцяв громадянину “вирішити” його питання із правоохоронними органами. А саме – що працівники ВСП не здійснюватимуть щодо останнього розшукові заходи та не затримуватимуть його з метою приводу до органу досудового розслідування, оскільки вказаний громадянин перебуває у розшуку як військовослужбовець, що самовільно залишив військову частину“, – повідомили у військовій прокуратурі.

За цю ж суму офіцер заявив, що допоможе звільнити особу від кримінальної відповідальності.

28 квітня 2020 року в Житомирі майора ВСП затримали.

Провадження розслідують за статтею 368 Кримінального кодексу України.

Як інформувала “Новинарня“, минулого тижня військова прокуратура затримала інструктора з “Десни” за торгівлю боєприпасами.

Читайте також:
Суд у Житомирі: строковику за СЗЧ дали рік штрафбату

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна