Олена Зеленська долучилася до акції МОЗ “Підтримую лікарів”

 

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь в соціальній кампанії “Підтримую лікарів”.

Як повідомили у пресслужбі глави держави у понеділок, 27 квітня, вона зателефонувала фельдшерці Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Житомирської обласної ради Анастасії.

“Під час телефонної розмови перша леді висловила щиру подяку пані Анастасії за її турботу та піклування про пацієнтів, професіоналізм і самовідданість, а також привітала молоду лікарку з заручинами”, – йдеться у повідомленні.

Місяць тому лікарка Анастасія заручилася з військовослужбовцем. Пара перебуває сьогодні на передовій і не мала змоги відзначити цю подію через карантин та ситуацію на Сході України.

На початку квітня Міністерство охорони здоров’я запустило соціальну кампанію “Підтримую лікарів” і закликає кожного із вдячністю ставитися до відданої праці медиків, які протистоять поширенню коронавірусної хвороби та віддано рятують пацієнтів.

Читайте також:
Олена Зеленська увійшла до складу ради “Мистецького арсеналу”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна