У Росії футболіста клубу “Крилья Совєтов” оштрафували за критику Путіна

 

Російський футбольний клуб “Крилья Совєтов” оштрафував воротаря Євгена Фролова за критичні висловлювання щодо президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Про це повідомляє офіційний сайт клубу з російської Самари.

Фролов в інтерв’ю ютуб-каналу “Футбольный Биги” назвав заяви Путіна під час пандемії коронавірусу балаканиною.

“Взяти Америку, Європу – у багатьох країнах допомагають своїм громадянам, допомагають бізнесу. У нас в Росії нічого цього немає. Те, що говорить президент по телевізору – це все марнослів’я. Реальних справ ніяких немає. Коли президент Росії, національний лідер каже – зробити так-то, а насправді нічого не роблять, він або не лідер, або його не поважають. Хочеться, щоби люди прозріли: все, що нам говорять по телебаченню – зло. І в реальному житті все по-іншому”, – сказав Євген Фролов.

У “Крильях Совєтов” заявили, що Фролов порушив пункт свого контракту і заподіяв шкоду інтересам клубу,  його оштрафують згідно з положенням про дисциплінарні стягнення.

Читайте також:
У Росії вчителька лякала школярів розстрілом за напис на дошці “Путін — злодій”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна