В Естонії театри і кінотеатри відкриють восени

 

Естонський уряд прогнозує, що театри і кінотеатри країни залишатимуться закритими до осені 2020 року.

Про це повідомив у понеділок, 27 квітня, міністр культури Естонії Тиніс Лукас, інформує сайт ERR.

За його словами, в травні і червні концерти та вистави не проводитимуть точно, але в липні і серпні в порядок організації заходів просто неба можуть бути внесені зміни. Все залежатиме від ситуації у сфері охорони здоров’я.

Однак заборона на великі масові заходи буде діяти як мінімум до кінця літа.

Міністр економіки Тааві Аас зазначив, що проведення заходів в липні і серпні буде залежати від того, наскільки поведінка суспільства дозволить утримувати під контролем поширення коронавірусу.

За його словами, зберігається ризик, що за поступовим зняттям обмежень може відбутися поступове зростання числа хворих, тому цей показник уважно моніторитимуть.

За даними інфографіки Інституту Джона Гопкінса, станом на 15:30 понеділка, 27 квітня, в Естонії зафіксовано 1647 випадків зараження на коронавірус, померли 50 людей і 233 – одужали.

Читайте також:
В Естонії в шкільному підручнику знайшли “російський” Крим

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна