На Донеччині поліцейський пес знайшов схований АК-74 і набої

 

У Покровську на Донеччині поліція знайшла у дворі 21-річного місцевого жителя захований автомат АК-74 із глушником, гранату та понад 30 набоїв.

Про це в неділю, 26 квітня, повідомила пресслужба Нацполіції з посиланням на Покровський відділ поліції Донецької області.

Зазначається, що знайти небезпечні предмети поліцейським допоміг службовий пес.

“Оперативники отримали інформацію про те, що місцевий мешканець у себе вдома зберігає зброю та боєприпаси. За вказаною адресою правоохоронці провели обшук, у результаті якого виявили за літньою кухнею у вентиляційній трубі два пакети, в яких знаходились граната Ф-1 та набої до автоматичної зброї. А службовий пес привів поліцейських до магазину з набоями та закопаного автомата з глушником”, – ідеться в повідомленні.

Вилучені боєприпаси відправлено на експертизу. Відносно правопорушника відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України – “незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”.

Читайте також:
На Львівщині викрили військових, які крали й продавали деталі вертольотів ЗСУ. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна