На COVID-19 захворіли ще шість військових ЗС України

 

За минулу добу в Збройних силах зареєстровано шість нових випадків захворювання на гостру коронавірусну хворобу.

Про це повідомила пресслужба Командування медичних сил ЗСУ в ранковому зведенні в суботу, 25 квітня.

“На 07:00 25 квітня в Збройних Силах України обліковано 37 хворих на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Також за період пандемії одужали 18 осіб та два летальних випадки.
На ізоляції (в тому числі самоізоляція) – 328 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчих 3 доби – 33 особи”, – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що четверо хворих військових перебувають у закладах охорони здоров’я (ВМКЦ Центрального регіону м. Вінниця – 1, Чернівецький військовий госпіталь – 2, Надвірнянська центральна лікарня – 1 працівник ЗС України).

“Стан здоров’я пацієнтів військовослужбовців задовільний, працівник ЗС України знаходиться у стані середньої важкості. Усі хворі отримують необхідне лікування”, – зазначили в КМС.

Як інформувала “Новинарня“, 17 квітня стало відомо, що командувач Нацгвардії Микола Балан захворів на коронавірус.

Читайте також:
COVID-19 в Україні: рівень нових заражень стабільний, зате рекорд серед тих, хто одужав

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна