Для України на карантині: Київ запустив віртуальний дитсадок

 

У Києві на базі віртуальної платформи емоційної підтримки Моніторингового центру з протидії COVID-19 на час карантину створили віртуальний дитячий садок.

Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-пресконференції 22 квітня.

За його словами, запуск сервісу відбудеться 23 квітня. На платформі будуть доступні активності для дітей 4−6 років. До проведення занять залучили професійних викладачів.

Діти матимуть можливість відвідувати віртуальний дитячий садок щодня з понеділка по п’ятницю, окрім святкових днів.

Розклад занять:

  • 10.00 — розвиваючі заняття
  • 11.00 — англійська для дітей
  • 12.00 — казка-йога

Усі заняття будуть також доступні в записі.

За словами мера Києва, наразі чверть відвідувачів сайту — не кияни, а кількість відвідувачів з інших міст та населених пунктів постійно зростає.

“Ми розуміємо необхідність підтримки всіх українців. І тому я, як голова Асоціації міст України, хочу допомогти своїм колегам-мерам. Ми будемо розширювати можливості нашої віртуальної платформи задля максимальної допомоги всім, кому вона потрібна. А також наші фахівці готові максимально допомогти іншим регіонам у створенні подібних сервісів”, — цитує Кличка пресслужба Київради.

На сайті також пропонують скористатися консультаціями тренерів з психоемоційної підтримки, онлайн-курсами, спортивними онлайн-тренуваннями або здійснити віртуальні екскурсії столичними музеями та театрами.

Сторінка онлайн-дитсадка в інтернеті – за посиланням. 

Читайте також:
Науковці звернулися до Зеленського через помилки в уроках “Всеукраїнської школи онлайн”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна