Зеленський змінив заступника керівника ОП: ним став Роман Машовець

 

Керівник офісу президента України Андрій Єрмак під час наради, присвяченої питанням національної безпеки та оборони країни, представив новопризначеного заступника керівника офісу глави держави Романа Машовця.

Про це надвечір в середу, 22 квітня, повідомили в пресслужбі офісу президента. Відповідний указ також оприлюднений на офіційному сайті ОП.

Іншим указом Зеленський звільнив з цієї посади Анну Коваленко, яку призначив на цю посаду у вересні 2019 року.

“Одним з найголовніших завдань, поставлених перед Романом Машовцем, є завершення роботи над підготовкою Стратегії національної безпеки та оборони країни та іншими важливими документами”, – повідомили в пресслужбі ОПУ.

Роман Машовець під час представлення на посаді “наголосив на важливості перегляду окремих документів”, які стосуються оборонно-безпекового сектору.

За його словами, необхідно налагодити чітку координацію та взаємодію між законодавчою та виконавчою гілками влади, а також офісом президента задля системної роботи над вирішенням актуальних проблем галузі.

Генеральний директор Державного концерну “Укроборонпром” Айварас Абромавичус звернув увагу на вирішення проблем підприємств, які входять до складу концерну.

Міністр оборони Андрій Таран висловив сподівання на конструктивну та професійну співпрацю гілок влади в інтересах української держави.

У нараді також взяли участь секретар РНБО Олексій Данілов, начальник Генерального штабу ЗСУ Руслан Хомчак, народні депутати, представники силових структур.

Довідка від ОП:
Роман Машовець народився 1976 року.

Закінчив Воєнно-дипломатичну академію.

Ветеран воєнної розвідки і спеціального призначення.

З липня 2014 року займався організацією військово-технічної допомоги для української армії.

Стояв біля витоків створення Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Читайте також:
Удар по попередниках: Таран розпустив Офіс реформ і створив у МОУ директорат із держслужбовцями

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна