Дубінського, Бужанського та інших депутатів Коломойського вигнали зі “Слуги народу”. Поки що з чату, – Лещенко

 

Сергій Лещенко
народний депутат VIII скликання, член виборчої команди Володимира Зеленського

(Telegram)

Публікація та розгін депутатами Дубінським і Бужанським фейкового посту [одного зі спікерів фракції “Слуга народу”] Микити Потураєва вилізла їм боком. Відтепер Дубінський, Бужанський і вся “група Коломойського” виключені з комунікації фракції “Слуга народу”.

Сьогодні вночі зі старого фракційного чату стали масово виходити депутати, і паралельно був створений новий чат, куди не включили Дубінського, Бужанського, Куницького, Василевську-Смаглюк, а також депутатів з орбіти впливу Коломойського, які вносили спам-поправки в закон про банки.

Відтепер Дубінський із Бужанським визнані токсичними навіть своїми ж колегами.

Виникає питання – чому їх не виженуть із самої фракції? Відповідь на це питання давав Потураєв минулого тижня: щоб не дарувати їм свободу, після чого Коломойський докупить ще кількох депутатів, і вони створять свою окрему депутатську групу в Раді по типу “За майбутнє”.

Читайте також:
Нардепи Бужанський і Волошин прагнуть дозволити виступати в Раді російською

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна