Доба ООС: бойовики тричі порушили “режим тиші”, ЗСУ – без втрат

 

Упродовж 15 квітня збройні формування Російської Федерації тричі порушили встановлений на Донбасі режим всеосяжного і безстрокового припинення вогню.

Противник вів обстріли по позиціях ЗСУ з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, повідомляють у пресцентрі штабу ООС.

У відповідь українські захисники за допомогою штатних вогневих засобів змусили окупаційні підрозділи припинити злочинну збройну активність.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” (Луганський напрямок) російські найманці обстріляли українських захисників поблизу міста Попасна із великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. А біля села Кримське підрозділи Об’єднаних сил зафіксували використання противником гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” (Донецький напрямок) противник обстріляв позиції ЗСУ поруч із селом Водяне з ручних протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру.

За добу, що минула, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських військовослужбовців не було.

Об’єднані сили перебувають в постійній готовності рішуче відреагувати на будь-які випадки злочинної активності окупантів.

За даними розвідки Об’єднаних сил, 15 квітня українські підрозділи поранили двох російських найманців.

Від початку поточної доби російські окупаційні війська активності не проявляли.

За поточну добу втрат серед українських захисників немає.

Читайте також:

Бойовики під Станицею застосовують тактику “випаленої землі”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна