На кордоні від початку карантину завернули 70 порушників самоізоляції

 

Співробітники Держприкордонслужби з початку обмежувальних заходів зупинили на кордоні 70 порушників карантину, які намагались виїхати з країни, попри те, що мали перебувати на самоізоляції.

Про це в четвер, 16 квітня, інформує пресслужба ДПСУ.

“Чотирьох із них під час заходів прикордонного контролю виявили 15 квітня.  Так, в пункті пропуску “Нові Яриловичі”, що на Чернігівщині, прикордонники виявили двох громадян України. Вони порушили карантин та планували виїхати з України раніше встановленого терміну самоізоляції”, – йдеться у повідомленні.

Ще двох таких мандрівників-порушників виявили у пунктах пропуску “Краківець” (Львівщина) та “Порубне” (Буковина). Чоловіки прямували до Польщі та Румунії. Один із них не добув дві доби, інший – вісім до встановленого терміну самоізоляції.

Поліцейські склали на порушників протоколи за ст.44-3 КУпАП.

Ця стаття тягне за собою накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 17 до 34 тисяч гривень).

Читайте також:
У ЗСУ підтвердили 5 нових випадків коронавірусу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна