Разумков: Рада не йтиме на карантин і не голосуватиме дистанційно

 

Перевести у дистанційний режим голосування народних депутатів на пленарних засіданнях Верховної Ради на час карантину неможливо ані юридично, ані організаційно.

Про це сказав голова Верховної Ради Дмитро Разумков у понеділок, 13 квітня, в ефірі одного з телеканалів, повідомляє “Укрінформ”.

“Станом на сьогодні такої можливості немає – ні з юридичної, ні з організаційної, я думаю, так само. До того ж, майже всі фракції виступили з пропозицією продовжувати роботу Верховної Ради України в тому стандартному режимі, до якого ми звикли. Сьогодні в Україні працює дуже багато установ – Верховна Рада також повинна працювати”, – зазначив спікер.

Водночас він нагадав, що раніше Рада змінила графік роботи.

“Зараз у нас менше пленарних засідань, більше – комітетських, більше роботи в регіонах у деяких народних депутатів, особливо мажоритарників, бо вони також допомагають людям. Однак переходити на якийсь карантин Верховна Рада не збирається”, – запевнив Разумков.

Як інформувала “Новинарня“, позачергове засідання парламенту відбудеться 13 квітня.

Читайте також:
В’ятрович: Уряд скорочує фінансування освіти, культури та науки, в плюсі – лише МВС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна