“Привезли з Москви”: у Криму кількість виявлених випадків коронавірусу досягла 20

 

Станом на ранок 5 квітня в окупованому РФ Криму зафіксовано два нові випадки зараження коронавірусною інфекцією.

Про це заявив самопроголошений “глава Криму” Сергій Аксьонов на засіданні оперативного штабу з питання запобігання поширенню коронавірусної інфекції, передає видання “Крим.Реалії”.

“Це контактні особи по одному домашньому вогнищу (члени однієї сім’ї, що мали контакт із хворим, який прибув із Московської області). Відносно всіх контактних осіб проводяться профілактичні заходи. Особи з числа близьких контактів госпіталізовані в інфекційні відділення, з числа віддалених контактів – перебувають під медичним спостереженням за місцем проживання на ізоляції”, – розповів колабораційний керівник окупованої території.

За словами Аксьонова, на даний момент у Криму діагностовано 20 випадків COVID-19, 16 із них – “привізні”, чотири випадки – місцеві, з двох родинних вогнищ. Вилікувалися дві людини.

Станом на ранок 4 квітня в анексованому Криму під наглядом перебували 3039 осіб, з них під наглядом удома – 2957, у стаціонарах – 67, ізольовано в обсерватори – 15.
У Севастополі – 5 випадків зараження коронавірусом.

Читайте також:
У СІЗО окупованого Криму ввели обмеження через коронавірус

В ОРЛО зростає кількість хворих на COVID-19: сепаратисти нарікають на “завіз із Москви”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна