Стало відомо, кого СБУ спіймала на “зливі” таємних документів Міноборони

 

Служба безпеки України викрила на незаконній передачі таємних даних про оборону держсекретаря Мінінфраструктури Андрія Галущака.

Про це у фейсбуці в четвер, 2 квітня, написав колишній радник керівника ГУНП в Одеській області Руслан Форостяк.

“Служба безпеки України викрила держсекретаря Мінінфраструктури Андрія Галущака, який надіслав невідомо кому секретні документи щодо заходів Міноборони на сході України, у морях та Керченській протоці”, – написав він.

Свій допис Форостяк проілюстрував світлиною пресцентру СБУ з обшуків у робочому кабінеті  фігуранта справи.

Як повідомляла “Новинарня“, у четвер, 2 квітня, СБУ повідомляла, що викрила причетність топ-чиновника до завдання шкоди суверенітетові, територіальній цілісності, обороноздатності та державній безпеці України.
Правоохоронці пояснили, що високопосадовець, державний службовець категорії “А”, скопіював та переслав електронною поштою, поки що невстановленим особам, таємний документ, що стосується комплексу заходів Міноборони, прикордонних, правоохоронних та інших органів державної влади щодо захисту національних інтересів на півдні та сході України, у Чорному та Азовському морях і Керченській протоці.

Читайте також:
СБУ впіймала російського агента, який хотів улаштуватися до бойової бригади ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна