Таран відвідав Одесу та піднявся на фрегат “Гетьман Сагайдачний”

 

У рамках робочого візиту до Одеського гарнізону міністр оборони України Андрій Таран разом з Головнокомандувачем ЗС України генерал-полковником Русланом Хомчаком прибули до Практичної гавані – місця базування корабельно-катерного складу ВМС ЗС України в Одесі.

Про це в четвер, 2 квітня, повідомляє пресцентр оборонного відомства.

Зазначається, що керівники оборонного відомства та Збройних сил ознайомилися з військовими організаційними структурами, дислокованими в Практичній гавані, оглянули спроможності та умови базування особового складу, піднялися на флагман ВМС України фрегат “Гетьман Сагайдачний”.

“Міністр оборони Андрій Таран наголосив на пріоритетності розвитку національних ВМС з огляду на дестабілізаційні дії Російської Федерації в акваторіях Чорного та Азовського морів”, – йдеться у повідомленні МОУ.

Командувач Військово-морських сил адмірал Ігор Воронченко доповів керівнику оборонного відомства щодо перспектив розвитку місць базування флоту та поточну безпекову ситуацію.

Зокрема, він зазначив про готовність підрозділів ВМС до виконання завдань та епідеміологічний стан у військових колективах.

Як інформувала “Новинарня“, Міністр оборони Таран вперше відвідав передові позиції ОС. 

Читайте також:
Таран переговорив з послом Литви про реформи у ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна