72 омбр ЗСУ імені Чорних Запорожців вийшла з району ООС. Не повернулися семеро військових

 

Днями бойова 72-га окрема механізована бригада ЗСУ імені Чорних Запорожців повернулася в пункт постійної дислокації в Білій Церкві на Київщині.

Як повідомив “Новинарні” пресофіцер бригади Роман Чоп, бригада перебувала в районі проведення операції Об’єднаних сил із серпня 2019 року по березень 2020-го.

З бойового відрядження не повернулися семеро військовослужбовців бригади:

За словами пресофіцера, всі військовослужбовці, які після прибуття в пункт постійної дислокації йдуть у відпустки, зобов’язуються дотримуватись умов карантину.

Начальник Генерального штабу ЗСУ генерал-полковник Руслан Хомчак привітав особовий склад бригади з успішним завершенням ротації та вручив нагороди кращим військовослужбовцям.

Фото: пресцентр ОК Північ

Хомчак, до слова, сам у 2005-2007 роках був командиром 72-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗС України.

Зважаючи на карантин, не було традиційної зустрічі містянами бойової бригади, а військовослужбовці були вишикувані на відстані 1,5 метрів одне від одного.

“Вони були забезпечені засобами індивідуального захисту, але навіть захисні медичні маски не могли приховати щирих посмішок і радості від повернення додому”, – пишуть пресофіцери оперативного командування “Північ”.

Читайте також:
72 омбр показала свого бойового гусака Гришу з другою ротацією

Екскомандир 72 омбр Андрій Соколов: Під Авдіївкою ми застосували журналістів каналу HBO зі США

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна