Таран переговорив з послом Литви про реформи у ЗСУ

 

Міністр оборони України Андрій Таран провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Литовської Республіки в Україні Марюсом Януконісом, який завершує дипломатичну місію в Україні.

Сторони обговорили стан та перспективи українсько-литовського співробітництва в оборонній сфері, повідомляє пресцентр МОУ.

“Андрій Таран вкотре акцентував увагу на незмінності курсу на Євроатлантичну інтеграцію. Він зазначив, що це є чи не єдиним способом посилення обороноздатності країни та протистояння збройній агресії Російської Федерації”, – йдеться у повідомленні.

Керівник оборонного відомства відзначив важливість продовження спланованих заходів міжнародного співробітництва з численними країнами-партнерами, а також багатонаціональних навчань. Втім, вже після покращення епідеміологічної ситуації та завершення дії обмежуючих заходів із запобігання розповсюдження коронавірусу COVID-19.

Фото: пресцентр МОУ

“За результатами зустрічі сторони підтвердили наміри розвивати співпрацю у таких сферах як реформування системи військового управління, розвиток сержантського та старшинського складу, територіальна оборона та кіберзахист”, – наголошують речники МОУ.

Зазначається, що наприкінці зустрічі міністр нагородив дипломата медаллю “За сприяння Збройним силам України”.

Як інформувала “Новинарня“, Міністр оборони Таран звільнив відповідального за напрям Чорноморської безпеки.

Читайте також:
Нова мітла Тарана: що замість “латання дірок” і “недосяжних” стандартів НАТО?

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна