На Донеччині окупанти з ПТРК обстріляли вантажівку ЗСУ, двоє бійців поранені

 

У понеділок, 23 березня, двоє українських військовослужбовців отримали поранення, коли випущена бойовиками протитанкова ракета влучила у вантажний автомобіль ЗіЛ-131, який перевозив харчові продукти для підрозділу ЗСУ біля селища Шуми на Донеччині.

Про це повідомив пресцентр штабу ООС.

“Внаслідок влучання протитанкової керованої ракети двоє українських військовослужбовців отримали вогнепальні осколкові поранення. Стан здоров’я воїнів задовільний“, – мовиться в повідомленні.

Акт агресії стався неподалік від окупованої Горлівки. Селище Шуми належить до Торецької міськради Донецької області.

“Підрозділи Операції об’єднаних сил, які обороняються, застосували наявні вогневі засоби та дали збройним формуванням Російської Федерації адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються”, – зазначили в штабі ООС.

Нагадаємо, протягом неповного місяця окупанти на Донбасі кілька разів атакували вантажівки ЗС України ПТУРами (протитанковими керованими ракетами) – двічі на Луганщині  (зокрема в Нижньотеплому), біля Мар’їнки, біля Пісок та під Опитним на Донеччині. Від цих обстрілів загинули чотири воїни, понад десять були поранені.

Як інформувала “Новинарня“, протягом минулого тижня ОСи ліквідували 13 окупантів.

Читайте також:
“Помста за Урал”: ОСи підбили вантажівку бойовиків поблизу Широкиного

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна