Міністр оборони Таран вперше відвідав передові позиції ОС

 

Міністр оборони України Андрій Таран та начальник Генерального штабу Руслан Хомчак здійснили робочу поїздку до району проведення операції Об’єднаних сил.

Про це в четвер, 19 березня, повідомляють у пресцентрі ООС.

Зазначається, що новий міністр оглянув польові табори, військові містечка для частин та підрозділів, місцем дислокації яких визначено Донецьку чи Луганську область.

Командувач ОС Кравченко доповів новому очільнику оборонного відомства про поточну ситуацію в районі відповідальності, кількісний склад та характер дій противника та навів останні факти порушень російсько-окупаційними військами режиму припинення вогню.

Фото: пресцентр ООС

“Міністр оборони України та начальник Генерального штабу також відвідали наші позиції на тих ділянках вздовж лінії розмежування, де ворог останнім часом проявляє найбільшу активність”, – йдеться у повідомленні.

На КПВВ “Станиця Луганська”, зазначають речники штабу, військове керівництво перевірило виконання вимог та рекомендацій щодо запобігання розповсюдженню респіраторної хвороби Covid-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Читайте також:
Військове керівництво оглянуло порт у Бердянську як частину потенційної бази ВМС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна