“Настав час боротися з демографічною кризою”: Зеленський розповів, що робити під час карантину

 

Президент Володимир Зеленський порадив українцям на час пандемії вірусу COVID-19 не виходити з дому й боротися з демографічною кризою.

Про це він, серед іншого, сказав в ефірі програми “Свобода слова” на телеканалі ICTV увечері 16 березня.

Ведучий попросив Зеленського дати короткі рекомендації щодо того, як найпростіше уникнути зараження коронавірусом (з огляду на те, що президент уже “вислухав масу лікарів”.

“Я всім раджу залишатися вдома. Якщо ви це можете якимось чином, то залишатися вдома – це найкращий вихід з цієї ситуації. Якщо ви відчуваєте, що у вас температура, терміново дзвоніть до лікаря, ми допоможемо”, – наголосив глава держави.

Він також зауважив, що “іноді через роботу в нас не залишається часу на просту бесіду, на спілкування з нашими дітьми, онуками”. І порадив скористатися карантином для того, щоб виправити цю ситуацію.

“Будьте вдома, читайте книжки, дивіться кіно. І для молодих людей – ви ж знаєте, що ніхто не відміняв демографічну кризу в Україні… Я думаю, що настав час боротися і з цією кризою”, – додав Зеленський.

Читайте також:
Зеленський заявив про готовність запровадити надзвичайний стан

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна