У маршрутці на Бровари невдалий залицяльник побив поліцейську, яка поверталася з жіночого свята

 

Чоловік у маршрутці “Київ-Бровари” побив дівчину-поліцейську, яка поверталася після святкового заходу на честь Міжнародного жіночого дня та ігнорувала його залицяння.

Про це ввечері 6 березня повідомила пресслужба поліції Київської області.

Зазначається, що працівниця поліції поверталась з Головного управління Нацполіції в Київській області, де брала участь в урочистостях, присвячених Міжнародному жіночому дню. Біля неї в маршрутці сів невідомий чоловік і поводився грубо та нав’язливо. Дівчина попередила “залицяльника”, що вона працює в поліції, й попросила не чіплятися. Після того, як вона пересіла на інше місце, нападник вдарив її кулаком в обличчя, вирвав із рук сумку і на зупинці намагався втекти.

Однак пасажири його затримали, а молодій жінці, в якої була носова кровотеча, надали допомогу.

На місце події прибули столичні працівники поліції та затримали нападника у порядку ст. 208 КПК України.

За фактом розбійного нападу на працівника поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 187 ККУ.

Як встановили правоохоронці, зловмисником виявився мешканець Броварів, який раніше неодноразово скаржився в поліцію на колишню дружину і сина, що нібито систематично лупцюють його битою. Однак ці заяви не знайшли підтвердження. Натомість хулігана самого обвинувачують у побитті членів родини, ця справа розглядається в суді.

Читайте також:
За рівні права: українські жінки-поліцейські об’єдналися в професійну асоціацію

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна