Інтриги фінального етапу УПЛ-2019/20 ℗

 

Турнірні баталії української футбольної першості поновлено, і вже найближчим часом команди розпочнуть фінальний етап. Прийшов час звернути увагу на огляд 1xBet та зробити прибуткові прогнози на підсумки УПЛ-2019/20.

Срібло: «Динамо» чи «Зоря»?

Головне питання УПЛ, яке стосується титулу та прямої путівки до групової стадії Ліги чемпіонів вирішено – «Шахтар» цього сезону не має конкурентів та відірвався від найближчого переслідувача на двозначну кількість очок. В той же час боротьба за срібло в розпалі, і «Динамо» в ній не є фаворитом. Кияни не впевнено увійшли у весінню частину сезону: за відсутністю Циганкова (7+5 за системою «гол плюс пас») команда Михайличенка лише в доданий час здолала аутсайдера – «Ворсклу», а після чого за грою та рахунком поступилася дебютанту – «Дніпру-1».

Шанси «Зорі» є кращими – луганська команда обходить киян за очками та переважає за якістю гри. В особових протистояннях «чорно-білі» віддали динамівцям лише один бал та в обох випадках переважали киян за очікуваними голами.

Путівка в Лігу Європи

Погіршити позиції ризикує ще один минулорічний медаліст – «Олександрія». Восени підопічні Шарана виступили нижче очікувань (пріоритет був відданий Лізі Європи), а навесні зазнали домашньої поразки від дебютанта – «Колоса» (0:1), та в більшості не втримали перемогу в протистоянні з аутсайдером – «Львовом» (1:1). Найбільш справедливим буде п’яте місце – олександрійці не входять в топ-4 ні за атакувальними показниками, ні за грою в захисті.

За оцінками спортивно-інформаційного порталу BetON, фаворитом в боротьбі за 4-те місце є «Десна». Більшу частину першого кола чернігівці конкурували з «Шахтарем» за звання надійнішої оборони ліги, а навесні додали і в нападі. За останні 5 турів минулорічний дебютант зазнав поразки від грандів, проте інші матчі виграв із загальним рахунком 12:2. Зазначимо дві перемоги в особових протистояннях із «Олександрією» та гостьову перемогу над «Динамо».

Які команди покинуть еліту?

Головними претендентами на пониження в класі є «Карпати». Минулого сезону львів’яни залишились в еліті лише дивом, а зараз не можуть здобути перемогу вже пів року. «Зелено-білі» пропускають більше за інших (у середньому 1,8 за гру) та лише у двох випадках зіграли насухо. Погані шанси на збереження місця в еліті має і «Олімпік» – донецька команда зазнала 5 поразок поспіль та за цей час забивши лише 2 голи.

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна