Розкрадання бензину: ДБР провело 13 обшуків у Нацполіції Вінниччини

 

На Вінниччині у середу, 4 березня, ДБР провело 13 обшуків у посадовців головного управління Нацполіції області у справі про привласнення групою осіб паливно-мастильних матеріалів, вчиненого за попередньою змовою.

Про це передає “Новинарня” з посиланням на пресслужбу Державного бюро розслідувань.

“Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, здійснюють досудове розслідування за фактом привласнення паливно-мастильних матеріалів, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч. 3. ст. 191 Кримінального кодексу України). 4 березня 2020 року слідчі ДБР провели 13 обшуків за місцем роботи та проживання службових осіб, які можуть бути причетні до вчинення кримінального правопорушення”, – йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, під час обшуків вилучено шість службових автомобілів, фінансово-господарську документацію, талони на пальне, чеки та дорожні листи.

За попередньою інформацією, певні службовці Головного управління Нацполіції у Вінницькій області продавали талони на пальне, яке призначалося для заправки службових автомобілів.

Читайте також:
“Сам вчинив злочин”: як волонтер Сініцин протистоїть “наїздам” Портнова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна