Перезавантаження уряду: голова Держагентства спорту пробув на посаді лише один день

 

Голова новоствореного Держагентства спорту Сергій Левчук пробуде на посаді лише один день.

На це звертає увагу в середу, 4 березня, засновник, голова правління Інституту світової політики, керівник інформаційного агентства “Главком” Віктор Шлінчак.

“Найкоротша кар‘єра за нової влади – у Сергія Левчука. Його тільки вчора представили як голову новоствореного Держагентства спорту, а сьогодні в його кабінет поселиться Вадим Гутцайт. Цілий день людина пробула міністром!”, – пише, іронізуючи, Шлінчак.

Напередодні у вівторок, 3 березня, голову Державного агентства спорту представив міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський.

За його словами, у нього “вже налагоджена комунікація з Сергієм Левчуком”.

Досі Сергій Левчук був президентом української федерації карате.

Наступником Левчука, за якого проголосує Верховна Рада на позачерговому засіданні в середу, 4 березня, є олімпійський чемпіон з фехтування і віцепрезидент Федерації фехтування України Вадим Гутцайт. 

Читайте також:
Гончарук написав заяву про відставку. Хто може стати новим прем’єром і міністрами: СПИСОК

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна