Держава продала центральний автовокзал Києва і п’ять автостанцій

 

Фонд державного майна завершив аукціон з приватизації 99,99% акцій акціонерного товариства “Київпассервіс”, продавши їх за 230,9 млн грн за стартової ціни 195,9 млн грн.

Про це у середу, 4 березня, передає “Новинарня” з посиланням на пресслужбу фонду.

“Щойно успішно завершився аукціон з продажу “Київпассервісу” – одного з найбільших підприємств з надання послуг перевізникам і пасажирам. Об’єкт буде передано новому власнику за 230 млн 897 тис. 987 грн. В аукціоні взяли участь три компанії. Ціна продажу зросла на 18%”, – йдеться в повідомленні.

Згідно з даними в системі Prozorro, переможцем аукціону з приватизації підприємства стало ТОВ “Бастіон-Груп”.

У власності АТ “Київпассервіс” перебувають Центральний автовокзал у Києві і ще п’ять автостанцій у столиці. Загальна площа будівель і споруд становить 6252 кв. м. Площа земельних ділянок (також і асфальтованих майданчиків) всіх автостанцій Києва досягає 49881 кв. м.
У Київській області у власності АТ “Київпассервіс” перебувають 18 автостанцій. Загальна площа будівель і павільйонів становить 8735 кв. м.
Площа земельних ділянок – 65 393 кв. м.

Як інформувала “Новинарня“, нещодавно у Раді зареєстрували законопроєкт про “звукове насильство”.

Читайте також:
Безкоштовний проїзд у громадському транспорті Люксембургу стартує 1 березня

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна