Бойовики обстріляли позиції ОС на Луганщині: один військовий зазнав важкого поранення

 

Унаслідок обстрілів бойовиків у районі проведення ООС один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил зазнав важкого поранення.

Про це в середу, 4 березня, йдеться у зведенні Міноборони щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил.

“Від початку поточної доби російсько-окупаційні війська двічі відкривали вогонь на Луганському напрямку. За наявною на цей час інформацією, один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил внаслідок сьогоднішніх ворожих обстрілів зазнав важкого поранення”, – йдеться у зведенні.

Відзначається, що з початку доби, 4 березня, з 6.20 упродовж півгодини бойовики зі станкових і ручних протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру обстрілював позиції ООС неподалік Кримського.

А після 8-ї години ранку окупанти випустили 6 мін калібру 82 мм біля Оріхового.

В обох випадках військові відповіли бойовикам із озброєння, не забороненого домовленостями.

Як інформувала “Новинарня“, минулої доби окупанти 7 разів порушили режим припинення вогню: один військовий загинув, п’ятеро – поранені.

Читайте також:
Окупанти в лютому вдвічі збільшили кількість обстрілів підрозділів ОС, – УС СЦКК

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна