На блокпосту під Маріуполем нацгвардійці затримали двох бойовиків

 

Правоохоронці зі складу Об’єднаних сил на Донеччині затримали двох громадян, імовірно причетних до збройних формувань Російської Федерації.

Про це в суботу, 29 лютого, повідомив пресцентр ОС.

“На блокпості, що розташований на в’їзді в місто Маріуполь, військовослужбовцями підрозділу Національної гвардії зі складу Об’єднаних сил для перевірки документів були зупинені рейсові автобуси сполученням «Маріуполь – Костянтинівка» та «Новотроїцьке – Маріуполь», де в якості пасажирів перебували громадяни, які, згідно з пошуковою базою Національної поліції України в Донецькій області, є причетними до збройних формувань Російської Федерації.
Дані громадяни були затримані військовослужбовцями за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого ст. 260 ККУ («Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань») та передані співробітниками Нацполіції в Донецькій області для подальшого з’ясування всіх обставин”, – зазначили в пресцентрі.

Читайте також:
Окупанти з ПТРК обстріяли позиції ОС біля КПВВ “Мар’їнка”, два воїни поранені

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна