Замість Положинського: “Тартак” анонсував концерт із новим вокалістом. ВІДЕО

 

Український гурт “Тартак” після відходу Олександра Положинського і надалі існуватиме, але вже з новим вокалістом. Його іже знайшли, відтак найближчий анонсований концерт у Києві 29 березня – відбудеться.

Як передає “Новинарня“, про це йдеться в повідомленні на ФБ-сторінці гурту 26 лютого.

“Друзі, ми отримали багато звернень та прохань продовжити діяльність гурту. Тому одностайно було вирішено, що “Тартак” продовжить своє існування…
29 березня в “Докер пабі” (на вул. Богатирська в Києві – “Н”) відбудеться перший концерт із новим вокалістом. Квитки на концерт скоро можна буде придбати”, – ідеться в дописі на сторінці “Тартак”.

У свою чергу Олександр Положинський у своєму відеоблозі зазначив: “Можу потішити вас гарною новиною – “Тартак” житиме, а я співпрацюватиму з моїм дорогим, рідним колективом як автор пісень. Буду допомагати й підтримувати, чим можу”.

Положинський розповів, що “вокаліст хороший”, однак його ім’я наразі не називає і в “Тартаку” його ще не бачив. Але переконаний, що гурт із новим вокалістом шанувальникам сподобається.

“Класний хлопець, я його знаю, давно за ним стежив”, – додав Положинський.

Сам він наразі не має “жодного бажання виходити на сцену”, не має ідей нових пісень для “Тартака”, але, можливо, згодом він напише нову пісню для гурту.

Тим часом, за словами Олександра, хлопці з “Тартака” працюють над новим матеріалом самостійно.

Нагадаємо, 5 лютого Олександр Положинський заявив, що йде з “Тартака”.

Читайте також:
Лідера гурту “Тартак” Положинського допитали у справі вбивства Шеремета

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна