Зеленський підписав державне оборонне замовлення на три роки

 

У четвер, 27 лютого, президент України Володимир Зеленський  увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 18 лютого 2020 року “Про основні показники державного оборонного замовлення на 2020 рік та 2021, 2022 роки”.

Як передає “Новинарня“, про це йдеться у відповідному указі №59/2020 на офіційному сайті глави держави.

Згідно з документом, контроль за виконанням рішення РНБО, введеного в дію цим указом, покладено на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України – Олексія Данілова.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Як писала “Новинарня“, 18 лютого Рада національної безпеки і оборони України на засіданні схвалила основні показники державного оборонного замовлення на 2020 та 2021, 2022 роки.

Згодом заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергій Кривонос попросив президента України Володимира Зеленського відправити на доопрацювання Державне оборонне замовлення.

Читайте також:
Кабмін змінив порядок формування оборонного замовлення

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна