Окупанти на Луганщині засудили на 12 років ув’язнення співробітника університету

 

Окупанти на Луганщині засудили співробітника Луганського національного університету ім. Тараса Шевченка Антона Григорова до 12 років ув’язнення за “роботу на українські спецслужби”.

Про це у середу, 26 лютого, передає “Новинарня” з посиланням на “Українську правду”.

“Суд” засудив Григорова за вчинення “державної зради”. “Слідчі” заявили, що він при перетині КПВВ “Станиця Луганська” був завербований СБУ під загрозою розправи над родичами”, – йдеться у повідомленні.

Також в “ЛНР” заявили, що за завданням української розвідки Григоров займався збором відомостей, що становлять державну таємницю і передавав їх українським спецслужбам.

Як інформувала “Новинарня“, нещодавно в окупованому Донецьку службовці незаконних силових формувань влаштували стрілянину, відзначаючи “день слідчих органів “МВС ДНР”. Бойовик т. зв. “міністерства державної безпеки ДНР” застрелив чотирьох осіб, після чого наклав на себе руки.

Читайте також:
Контррозвідка звітує, що затримала в Києві агента “ЛНР”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна