Гурт Go_A уникатиме спілкування з російськими журналістами на Євробаченні

 

Учасники українського гурту Go_A за можливості уникатимуть спілкування з російськими журналістами на “Євробаченні-2020” у Роттердамі.

Як передає “Новинарня” з посиланням на “Укрінформ”, про це у вівторок, 25 лютого, сказала солістка гурту Катерина Павленко на пресконференції.

“Якщо цього спілкування неможливо буде уникнути, то ми до нього готові. Але якщо у нас буде можливість, то ми не будемо цього робити”, – заявила Павленко.

Водночас голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія зазначив, що керівники “Євробачення” самі організовують спілкування преси з учасниками. За його словами, вони знають, що відбувається між Україною і Росією, і тому будуть уникати спілкування між двома країнами.

“Там все доволі жорстко прописано… Насправді там організатори “Євробачення” дуже пильно регламентують будь-яке спілкування з пресою, пресконференції призначають, і вони дуже просять, прописують не робити зайвих кроків”, – сказав він.

Як писала “Новинарня“, у фіналі нацвідбору на “Євробачення-2020” переміг гурт Gо_A з піснею “Соловей”. Учасники гурту поєднують електронну музику з автентичним вокалом.

“Євробачення-2020” відбудеться 12, 14 та 16 травня 2020 року в нідерландському Роттердамі. Представник від України виступатиме у першому півфіналі, 12 травня.

Читайте також:
Переможцем “Євробачення-2019” став Дункан Лоренс із Нідерландів. ВІДЕО

Україна відмовилася від участі в “Євробаченні-2019”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна