ДБР затримало п’яного поліцейського, який насмерть збив пішохода

 

Слідчі Державного бюро розслідувань затримали одного з керівників взводу полку поліції особливого призначення ГУ Нацполіції у Київській області після скоєння ним дорожньо-транспортної пригоди, у результаті якої загинув громадянин.

Про це в понеділок, 17 лютого, інформує пресслужба ДБР.

За попередньою інформацією, 16 лютого 2020 року приблизно о 19.00 у місті Бровари Київської області поліцейський, керуючи автомобілем “Nissan”, скоїв наїзд на двох пішоходів, які переходили дорогу на зелений сигнал світлофора. В результаті аварії один з пішоходів загинув на місці події, а інший отримав численні травми”, – йдеться у повідомленні відомства.

Встановлено, що працівник поліції перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Наразі затриманому готується повідомлення про підозру та вирішується питання про обрання відносно нього запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Досудове розслідування здійснюється за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть потерпілого.

У разі доведення вини, поліцейському загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Як інформувала “Новинарня“, у Полтаві п’яний поліцейський бейсбольною биткою порвав студентові селезінку

Читайте також:
На Поділлі п’яний поліцейський із Києва скоїв смертельну ДТП

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна