Зеленський розпорядився не пускати на свій виступ у Мюнхені Порошенка і його соратників, – ЗМІ

 

Тетяна Даниленко
журналіст “Радіо НВ”

(FB)

Українські пригоди на Мюнхенській безпековій конференції не обмежилися “12 пунктами назустріч Росії”. Поки з1ясовувала деталі появи “пунктів”, почула вагон інших, не менш захопливих історій. Наприклад таку.

Петра Порошенка не пустили на виступ Володимира Зеленського. Не полінувалася це підтвердити у класичних трьох джерел. 🙂

Команда Зеленського не просто попросила організаторів конференції не пускати експрезидента, а ще й влаштувала темну його соратникам. Пройти на виступ вдалося мало кому. Головного буйного з команди Порошенка Олексія Гончаренка оточили всіма можливими Мендель, а щоб вєрняк – поруч посадили голову СБУ Баканова.

Здавалося, попередник був людиною унікально дріб’язковою, але наступник перевершив усіх своїх попередників разом взятих.

Навряд чи Порошенко прийшов би на виступ Зеленського з гнилими помідорами в кишені чи робив би непристойні вигуки. Експрезиденту твердо вказали на двері, попри його статус та досвід участі в головному безпековому заході Європи. Не допомогли ні його дзвінки організаторам, ні скандал прямо в дверях.

До слова, виступ нинішнього президента на конференції всі дуже хвалять. Живо виступав, чітко відповідав, явно ретельно готувався.

Хоча, хтозна, як би було, якби в цей час його свердлив поглядом Порошенко. 🙂




Читайте також:
Порошенко в Мюнхені заявляє, що “план припинення війни” прибрали з сайту за його наполяганням

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна