Визначилися фіналісти нацвідбору на Євробачення-2020: ВСІ ВІДЕО

 

Електронний гурт TVORCHI – українець Андрій Гуцуляк і нігерійський студент-вокаліст Джеффрі Кенні з Тернополя, співак із Кіровоградщини Андрій KHAYAT – фіналіст “Голосу країни-9”, що виступає в стилі фолктронік, а також David Axelrod (вокаліст, який раніше був відомий як Володимир Ткаченко, чоловік Олени Мозгової) стали переможцями другого півфіналу національного відбору на міжнародний пісенний конкурс “Євробачення-2020”.

Виступи вісьмох півфіналістів, голосування суддів і глядачів відбулося в суботу, 15 лютого.

Гурт TVORCHI набрав 16 балів – найвищий бал (8) і від журі, і від телеглядачів; KHAYAT – 14 балів (по 7 від журі й глядачів); David Axelrod – 11 балів (6 балів від журі і 5 – від глядачів).

Тижнем раніше відбувся перший півфінал. Перші три місця в ньому посіли: KRUTЬ (співачка й бандуристка Марина Круть, 16 балів), електрофольк-гурт Gо_A (13), Jerry Heil (Яна Шемаєва, 13).

Фінал нацвідбору на “Євробачення-2020” відбудеться в Києві 22 лютого.

Місце й час проведення 65-го міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення” – Роттердам, Нідерланди, 12-16 травня 2020 року.

Новинарня” зібрала відео з виступами всіх фіналістів українського відбору:

TVORCHI – Bonfire

КRUTь – “99”

KHAYAT – Call for love

Go_A – “Соловей”

David Axelrod – Horizon

Jerry Heil – Vegan

Читайте також:
Переможцем “Євробачення-2019” став Дункан Лоренс із Нідерландів. ВІДЕО

Україна відмовилася від участі в “Євробаченні-2019”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна