У РФ розбився мікроавтобус з українцями, вісім загиблих

 

У ніч з 12 на 13 лютого о 00:36 за місцевим часом (23:36 за Києвом) в Пустошинському районі Псковської області Росії розбився мікроавтобус Mercedes з українською реєстрацією.

Внаслідок аварії загинули вісім осіб із дев’яти (водій і сім пасажирів). За інформацією МЗС України, усі вони – українці, повідомляє “Громадське”.

Постраждали також водій вантажівки та ще один пасажир мікроавтобуса – відповідно, білорус та українець.

“У постраждалих діагностували закриті черепно-мозкові травми, а також травми кінцівок. Вони без загрози для життя госпіталізовані у великолукську міжрайонну лікарню”, – розповіла голова регіонального комітету з охорони здоров’я Марина Гаращенко.

Як інформує “Інтерфакс”, водій мікроавтобуса не розрахував дистанцію при обгоні і зіткнувся з негабаритною вантажівкою.

За інформацією російського інформагентства ТАСС, мікроавтобус приватний, рухався в напрямку Києва. Вантажівка Volvo має білоруську реєстрацію.

На місці працює слідчо-оперативна група, рух трасою перекритий. За інформацією місцевої служби автодоріг, асфальт на ділянці був вологий, оброблений засобами проти ожеледиці.

Також на місце аварії прибув український консул з Генконсульства України в Санкт-Петербурзі.

Читайте також:
У Польщі в ДТП загинули двоє українців

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна