Коломойський відкрив на Прикарпатті дві компанії з виробництва зброї та боєприпасів, – ЗМІ

 

Олігархи Ігор Коломойський та Геннадій Боголюбов є серед кінцевих бенефіціарних власників ТОВ “Таргет-М” і ТОВ “Рокіт-М”, зареєстрованих 29 січня 2020 року.
Основний вид діяльності фірм – виробництво зброї та боєприпасів.

Про це свідчать дані у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, пише “Економічна правда”.

ТОВ “Таргет-М” зареєстроване за адресою м. Дрогобич, вул. Бориславська, 82 (Львівська область). За цією ж адресою зареєстроване ПАТ “НПК-Галичина” Коломойського.

ТОВ “Рокіт-М” зареєстроване за адресою м. Надвірна, вул. Майданська, 5 (Івано-Франківська область). За цією ж адресою зареєстроване ПАТ “Нафтохімік Прикарпаття”, серед кінцевих бенефіціарів якого – Коломойський і Боголюбов.

Відповідно до реєстру, серед засновників компанії “Рокіт-М” – “ГРЕЙ ФОКС ІНТЕРНЕШНЛ ЛЛС” (Флоріда, США, розмір внеску до статутного фонду – 1 тисяча гривень) та згадане ПАТ “Нафтохімік Прикарпаття” (розмір внеску до статутного фонду – 9 тисяч гривень).

Кінцеві бенефіціарні власники (контролери):

  • Геннадій Боголюбов (Київ),
  • Олексій Буйніс (Київ),
  • Світлана Делі (Ізраїль),
  • Юрій Кіперман (смт Козин, Київська область),
  • Ігор Коломойський (Женева, Швейцарія),
  • Корф Мордехай Юда (Маямі Біч, США),
  • Євген Кричевський (Київ),
  • Лейбер Уріел Цві (Маямі Біч, США),
  • Захар Палиця (Женева, Швейцарія),
  • Оксана Палиця (Шене-Бугеріс, Швейцарія),
  • Дмитро Потішман (Натанія, Ізраїль).

За даними ЗМІ, Мордехай Корф та Уріель Цві Лейбер разом з Коломойським і Боголюбовим є співвідповідачами у справі за позовом державного Приватбанку в Канцлерському суді штату Делавер (США) за звинуваченням у відмиванні і привласненні 622,8 мільйонів доларів, які належали вкладникам Приватбанку в Україні.

Розмір статутного капіталу ТОВ “Рокіт-М” – 10 тисяч гривень, дата закінчення формування – 29.07.2020.

Серед видів діяльності – зокрема, виробництво зброї та боєприпасів (основний), діяльність посередників, що спеціалізуються в торгівлі іншими товарами, обслуговування систем безпеки, керівник компанії – Ігор Паньків.

Серед засновників ТОВ “Таргет-М” – “ГРЕЙ ФОКС ІНТЕРНЕШНЛ ЛЛС” (Флоріда, США, розмір внеску до статутного фонду – 5 тисяч гривень) та ПАТ “НПК-Галичина” (розмір внеску до статутного фонду – 45 тисяч гривень).

Кінцеві бенефіціарні власники (контролери) – ті ж, що й у фірми “Рокіт-М”.

Розмір статутного капіталу – 50 тисяч гривень. Види діяльності – ті ж, що й у ТОВ “Рокіт-М”.

Читайте також:
Суд відмовився повертати державі компанію “Дніпроавіа” з власності Коломойського

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна