Депутат від “ЄС”, бойовий генерал Забродський прочитав у США цикл лекцій про війну на Донбасі

 

На запрошення командування армії США народний депутат України, бойовий генерал Михайло Забродський прочитав у Сполучених Штатах цикл закритих лекцій “Оперативне мистецтво в конфлікті на Сході України 2014-2015”.

Як передає “Новинарня“, про це в неділю, 9 лютого, повідомила пресслужба фракції “Європейська солідарність”, до складу якої входить генерал-лейтенант Забродський – колишній командувач 95-ї бригади (2013-2015), командувач Десантно-штурмових військ (2015-2019), керівник Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей (2017-2018).

На базі Міжамериканського оборонного коледжу зібрались офіцери і генерали армії США, зокрема начальник штабу армії США генерал-лейтенант Волтер Пайетт (Walter E. Piatt).

“Виступи Михайла Забродського викликали жваві дискусії та настільки великий інтерес, що американські колеги запросили його продовжити цикл лекцій”, – розповіли в “ЄС”.




“Пишаємось, що в нашій партії є депутати з таким безцінним досвідом”, – зазначили в “Європейській солідарності”.

Читайте велике інтерв’ю “Новинарні“:
Командувач ДШВ Михайло Забродський: Потрібно готуватися до маневреної війни

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна