Доба ООС: ворог і далі “насипає” великим калібром під Оріховим, ЗСУ – без втрат

 

Протягом доби 8 лютого збройні формування Російської Федерації три рази порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм, а також з автоматичного станкового гранатомета, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Про це повідомляє пресцентр штабу Об’єднаних сил у ранковому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” (Донецький напрямок) противник обстріляв наші позиції поблизу населеного пункту Лебединське, застосувавши АГС, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю.

Два ворожі обстріли було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” (Луганський напрямок):
поруч з Оріховим – зі ствольної артилерії калібру 122 мм противник випустив 12 снарядів, з міномета калібру 120 мм – 16 мін;
неподалік від Щастя – з великокаліберного кулемета та іншої стрілецької зброї.

Вчора, 8 лютого, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців ОС не було.

Від початку доби неділі, 9 лютого, станом на 7:00, російські окупаційні війська з 82-мм мінометів випустили 10 мін по захисниках Лебединського на Донеччині. За поточну добу в ЗСУ втрат теж немає.

Читайте також:
ООС: важкі артобстріли під Оріховим і Золотим, бойовики зазнали великих втрат

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна