Стрілянина в Донецьку: бойовик “МДБ” вбив трьох “слідчих МВС” і таксиста

 

В окупованому Донецьку службовці незаконних силових формувань влаштували стрілянину, відзначаючи “день слідчих органів “МВД ДНР”. Бойовик т. зв. “міністерства державної безпеки ДНР” застрелив чотирьох осіб, після чого наклав на себе руки.

Про інцидент стало відомо 8 лютого (сам “день” припадає на 5 лютого).

У різних джерелах деталі події дещо різняться. “Новости Донбасса” з посиланням на інформовані джерела пишуть, що інцидент стався в кафе на околиці міста, в селищі Чулковка.

Троє з чотирьох убитих були співробітниками “міністерства внутрішніх справ ДНР”.

“Представник „МГБ“ теж був вихідцем з „органів внутрішніх справ“. В ході святкування між ним та знайомими з „МВС“ виник конфлікт. „МГБшник“ розстріляв їх і водія таксі з автомата Калашникова, а після цього вчинив самогубство”, – зазначає видання.

В інших джерелах дружина одного з убитих пише, що подія сталася не в кафе, а “прямо перед власним будинком”, і “злочин вчинено третіми особами”.

Читайте також:
У затриманого екс-нардепа від БЮТ і ПР Шепелєва знайшли посвідчення “МГБ ДНР”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна