Олександр Положинський заявив, що йде з “Тартака”

 

Лідер українського гурту “Тартак”, створеного 1996 року, проєктів “Був’є” та “Ол.Ів.’Є” Олександр Положинський заявив, що йде із цих проєктів.

Як повідомляє “Новинарня“, про це співак заявив у відеозверненні в середу, 5 лютого.

“Йду із судилища по Ріффмастеру, хотів би вам сказати якусь позитивну новину, але, на жаль, нічого приємного сказати не можу. Більше того, маю ще одну неприємність для вас сповістити, для мене це дуже болісний момент, але тримати це в секреті, як мінімум, нечесно. Це ніяк не пов’язано зі справою, у якій судять Андрія, але так співпало, що нині я вирішив припинити свою участь у значній частині… свого життя. Я вирішив, що більше не виступатиму з “Тартаком” та “Був’є”, – сказав Положинський.

“Це сумно, непросто і болісно, але я зрозумів, що все: більше не можу. Просив би вас не впадати в депресняк з цього приводу. Все таки, це були прекрасні роки й багато хорошого ми зробили, подарували одне одному безліч приємностей”, – додає співак.

Він також попросив шанувальників “утриматися від запитань публічних та приватних”.

“Є як є. Наразі рішення прийнято і оскарженню на даний момент не підлягає. Що буде в майбутньому – не знаю, планів конкретних не маю. Це важко пояснювати словами. Можливо, це з часом відродиться у якось кращому яскравішому варіанті. Хочу подякувати вам усім за те, що буди з ними всі ці роки, любили, підтримували, і для вас це все теж було чимось важливим, не тільки для мене”, – підсумував фронтмен гурту “Тартак”.




Олександр Положинський відомий своєю патріотичною громадською позицією, яку він неодноразово засвідчував у текстах своїх пісень та під час публічних виступів.

Зокрема, трек “Я не хочу” з альбому “Музичний лист щастя” став неофіційним гімном Помаранчевої революції, а написана у співавторстві з Андрієм Підлужним пісня “Не кажучи нікому” є однією з небагатьох сучасних композицій, присвячених українським повстанцям.

З початком російсько-української війни влаштував не один концерт для військовослужбовців в ООС.

Читайте також:
Лідера гурту “Тартак” Положинського допитали у справі вбивства Шеремета

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна