НАБУ повідомило про підозру голові Чернівецької облради Мунтяну

 

Національне антикорупційне бюро під процесуальним керівництвом Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомили про підозру голові Чернівецької обласної ради.

Про це у вівторок, 4 лютого, повідомляє “Новинарня” із посиланням на пресслужбу НАБУ.

За матеріалами Національного бюро САП повідомила про підозру голові Чернівецької обласної ради у вчиненні кримінального правопорушення (“Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою”).

Також детективи НАБУ повідомили про підозру приватному підприємцю у вчиненні кримінального правопорушення, (“Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі”).

За даними слідства, голова Чернівецької обласної ради у липні 2019 року висловив прохання одному з підприємців надати йому $400 тисяч сприяння у передачі в оренду оздоровчого комплексу.

Слідство задокументувало, що впродовж серпня-жовтня 2019 року голова Чернівецької облради одержав від підприємця $180 тис.

Як відомо, із грудня 2015 року головою Чернівецької обласної ради є голова місцевої організації ВО “Батьківщина” Іван Мунтян.

Читайте також:
Суд обрав запобіжний захід колишній заступниці міністра Бернацькій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна