Президент Туреччини Ердоган прибув в Україну. ВІДЕО

 

Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган прибув до Києва для участі у восьмому засіданні Стратегічної ради високого рівня Туреччина-Україна та проведенні зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським.

Як передає “Новинарня“, про це у понеділок, 3 лютого, повідомляє агентство Anadolu.

Під час візиту в Україну Ердогана супроводжують міністр казначейства та фінансів Берат Албайрак, міністр торгівлі Рухсар Пекджан, міністр юстиції Абдулхамит Гюль, голова Управління зі зв’язків адміністрації президента Фахреттин Алтун і прессекретар президента Ібрагім Калин.

У Києві пройдуть переговори президентів Туреччини і України, Реджепа Таїпа Ердогана та Володимира Зеленського.

У рамках засідання Стратегічної ради високого рівня Туреччина-Україна буде обговорено стан та перспективи розвитку двосторонніх відносин, а також ситуацію в регіоні. Серед іншого відбудеться обмін думками про становище кримських татар.

Як інформувала “Новинарня“, 7-8 серпня відбувся офіційний візит президента Володимира Зеленського до Турецької Республіки. Два президенти обговорили зокрема підготовку до укладення угоди про зону вільної торгівлі.

Читайте також:
Ердоган вперше прийняв російську делегацію з “депутатами” від анексованого Криму

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна