Торік військовим ЗСУ купили 366 квартир

 

У 2019 році на придбання житла для військовослужбовців в Україні коштом держави було витрачено 377 млн гривень.

Про це виданню АрміяInform повідомили в Департаменті державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства оборони.

Зокрема, було проведено:

  • 11 процедур закупівлі робіт, пов’язаних з об’єктами будівництва на загальну суму 316,0 млн грн, за якими замовник уклав 4 договори на загальну суму 95,4 млн грн;
  • 11 конкурсів із придбання житла для військовослужбовців ЗСУ на вторинному ринку й на умовах пайової участі в регіонах України згідно з вимогами Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на будівництво (придбання) житла для військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.02.2011 № 147.

За проведеними процедурами акцептовано 49 пропозицій щодо 382 квартир.

За результатами 11 конкурсів укладено 111 договорів на закупівлю 366 квартир у регіонах України (загальна сума укладених договорів становить 377,04 млн грн), що дозволило відповідальному виконавцю бюджетної програми з будівництва та придбання житла в повному обсязі використати призначення за цією програмою.

Читайте також:
За житло для АТОВПО: ветерани війни з числа переселенців проводять безстрокову акцію на Банковій

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна