На Харківщині побили агітаторів Шарія і розвалили їхні намети. ВІДЕО

 

У місті Дергачі Харківської області громадські активісти зірвали агітацію за “Партію Шарія”, що пов’язана із проросійським пропагандистом Анатолієм Шарієм, та звалили два її намети.

Подія сталася в суботу, 1 лютого.

Як повідомляє видання “Коментарии. Харків”, в групі «Підслухано Дергачі» у Facebook опубліковано відео інциденту.

На записі видно, як група чоловіків відштовхує агітаторів “Партії Шарія” у фірмових шарфах, після чого по черзі валять обидва намети. Штовханина без серйозних травм зчиняється ще кілька разів.

Автор відео стверджує, що в конфлікті брали участь представники “Правого сектору”, “Дергачівської альтернативи” і депутат від партії “Самопоміч”.

Сам Анатолій Шарій, який переховується за кордоном, заявив, нібито нападники були затримані. Однак у прес-службі поліції Харківської області поки не коментують цю ситуацію. Подробиці інциденту з’ясовуються.

Нагадаємо, у грудні в Києві під час розгляду апеляції на арешт волонтерки Юлії Кузьменко із зали суду вигнали двох співробітників проєкту проросійського блогера Шарія, Антоніну Бєлоглазову і Дмитра Кучера.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна