На Львівщині прикордонник на службовому авто на смерть збив пішохода

 

На Львівщині сталася дорожньо-транспортна пригода за участю військовослужбовця Держприкордонслужби, що призвела до смерті людини.

Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань.

За попередньою інформацією, 2 лютого 2020 року приблизно о 00.00 годині в селв Угринів Сокальського району Львівської області рядовий строкової служби Львівського прикордонного загону, рухаючись на службовому автомобілі “Volkswagen Transporter” у напрямку переходу з Польщею, допустив наїзд на пішохода. В результаті інциденту потерпілий отримав травми і помер на місці.

На місці події працювали слідчі ДБР. Транспортний засіб вилучено.

Досудове розслідування здійснюється ДБР Львівщини за фактом порушення правил водіння або експлуатації бойової, спеціальної чи транспортної машини, що спричинило загибель потерпілого (ч. 1 ст. 415 Кримінального кодексу України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Читайте також:
ДТП з українським бусом в Росії: троє загиблих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна