У Запоріжжі спалили авто місцевого активіста

 

У Запоріжжі невідомі підпалили автівку місцевого активіста Андрія Лукіна, поліція почала розслідування.

Як повідомляє “Новинарня“, про це інформує в четвер, 30 січня, відділ комунікації поліції Запорізької області.

Інцидент стався о 3:30 ночі.

“У Дніпровському районі згорів автомобіль, яким користувався місцевий активіст. Постраждалих немає. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Розкриття та розслідування злочину перебуває на контролі керівництва поліції Запорізької області”, – йдеться в повідомленні.

Встановлено, що біля будинку сталося займання автомобіля “Volkswagen”, яким користувався місцевий активіст. Пожежу ліквідовано працівниками ДСНС. Постраждалих немає.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження майна).

Сам Андрій Лукін теж прокоментував підпал власної автівки у соцмережах:

“Сьогодні вночі близько 3:30, поки ще не відомі негідники, позбавили мене засобу пересування, на якому я здійснював свою журналістську та волонтерську діяльність, і звичайно ж заважав комусь”, – написав він у фейсбуці.

Читайте також:
У Львові спалили автомобіль журналістки “Радіо Свобода”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна