Ізраїль вкотре завдав авіаударів по сектору Гази

 

У ніч на четвер, 30 січня, ВПС Ізраїлю завдали кілька авіаударів по військових та інших об’єктах на території сектору Гази.

Про це повідомляє Xinhua із посиланням на джерела в органах безпеки Ізраїлю.

“Співрозмовники розповіли про щонайменше два послідовні авіаудари, завдані по півдню та півночі сектора Гази, та додали, що ізраїльські літаки кружляли над Газою й було чутно кілька вибухів. Інформації про поранених не надходило”, – пише Xinhua.

Aвіаудари були завдані за кілька годин після того, як з території Сектора Гази по Ізраїлю було випущено ракету.

За інформацією співрозмовників Xinhua напередодні Ізраїль вже обстрілював Сектор Гази, відповідаючи на запуск запальних повітряних куль.

“Джерела розповіли, що розвідувальний дрон ізраїльської армії застосував щонайменше одну ракету проти групи палестинських активістів, які намагалися запустити десяток повітряних куль із запальною сумішшю”, – йдеться у матеріалі.

Читайте також:

В Ізраїлі затримали чоловіка, який хотів ліквідувати Путіна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна