У районі ООС знешкодили понад 240 одиниць вибухівки за тиждень

 

Упродовж тижня сили та засоби підрозділів ДСНС України зі складу Об’єднаних сил залучались до піротехнічних робіт, гасіння пожеж, а також забезпечення функціонування пунктів надання допомоги населенню, розміщених у межах контрольних пунктів в’їзду-виїзду на території Донецької та Луганської областей.

Як передає “Новинарня“, про це повідомив пресцентр штабу ООС  у неділю, 26 січня, у фейсбуці.

“У відповідності до розпоряджень Командувача об’єднаних сил піротехнічні підрозділи ДСНС виконували роботи з очищення від вибухонебезпечних предметів місцевості, об’єктів життєзабезпечення та інфраструктури, супроводжували аварійні бригади комунальних підприємств під час проведення ремонтних та профілактичних робіт на об’єктах електро- та водопостачання”, – йдеться у повідомлені.

За тиждень піротехнічні розрахунки залучалися 45 разів, обстежили 34 га території, вилучили та знешкодили 241 вибухонебезпечний предмет.

Загалом з початку проведення ООС піротехнічні підрозділи залучались 6112 разів, обстежено 6731,64 га території та 17,5 га акваторії, вилучено та знешкоджено 33838 вибухонебезпечних предметів, 984 особам надано медичну та психологічну допомогу на пунктах КПВВ.

Читайте також:
На КПВВ “Майорське” на Донеччині затримали чоловіка з вибухівкою

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.