Окупанти вранці відкрили прицільний вогонь по позиціях ОС: загинув військовий

 

Російські гібридні війська відкрили прицільний вогонь по позиціях Об’єднаних сил, внаслідок чого отримав поранення, несумісне з життям, військовослужбовець Збройних сил України.

Як повідомляє “Новинарня“, обстріл відбувся вранці в неділю, 26 січня.

“Коли вільні від чергування військовослужбовці готувалися до недільного богослужіння, окупанти здійснили потужний обстріл позицій українських захисників у районі населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Красногорівка та Лебединське, застосувавши БМП, гранатомети різних систем та заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 120 і 82 мм“, – йдеться у недільному повідомленні штабу ООС.

Зазначається, що у відповідь ЗСУ “застосували чергові вогневі засоби, без відкриття вогню із забороненої зброї”.

“На жаль, внаслідок прицільного вогню російсько-окупаційних військ, сьогодні вранці отримав поранення несумісне з життям один наш військовий”, – інформують речники штабу.

Як інформувала “Новинарня“, минулої доби , 25 січня, збройні формування Російської Федерації на Донбасі 10 разів порушили режим припинення вогню.
Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї, також відмічається робота снайперських пар.

Читайте також:
Окупанти блокують місію ОБСЄ біля Петрівського, де відбулося розведення, – УС СЦКК

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна