На Чернігівщині відкрили пам’ятник загиблим учасникам АТО

 

У місті Городня Чернігівської області відкрили пам’ятник загиблим за незалежність та територіальну цілісність України землякам.

Про це інформує “Новинарня“, із посиланням на пресслужбу Городнянської міської ради.

“22 січня 2020 року, у День Соборності України, на Алеї Героїв у центрі міста Городні відбулося відкриття пам’ятного знаку загиблим за незалежність та територіальну цілісність України”, – йдеться у повідомленні.

В урочистій церемонії взяли участь учасники бойових дій на сході України, члени сімей загиблих, представники міської ради, райдержадміністрації, військовослужбовці, представники ГО “Єдина родина Чернігівщини”, громадськість міста.

На меморіальній стелі викарбувано 18 імен – військовослужбовців, які загинули в боях, та тих, чия смерть пов’язана з виконанням військового обов’язку.

За словами Городнянського міського голови Андрія Богдана, для визначення зовнішнього вигляду пам’ятника проводилися громадські слухання, а кошти на нього – понад 250 тис. грн – виділили з міського бюджету.

Читайте також:
Через вандалів: пам’ятник жертвам обстрілу Краматорська перенесли з центру міста у бригаду ДШВ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна